POPA George-Anton

Student Stagiar în Departamentul de Calitate

„Sunt încântat să împărtășesc experiența mea ca student stagiar în departamentul de calitate al companiei Adient Trim Pitești. Semnarea acestui contract a reprezentat pentru mine o oportunitate incredibilă de a învăța și de a mă dezvolta profesional.

Departamentul de calitate mi-a oferit oportunitatea de a lucra alături de o echipă dedicată și experimentată, care mi-a acordat sprijin și îndrumare pe tot parcursul internshipului. Am fost implicat în diferite proiecte și activități, învățând despre procesele de control al calității și asigurarea conformității cu standardele industriale.

Pe parcursul acestei perioade, am avut șansa de a aplica cunoștințele teoretice dobândite în timpul studiilor și de a dezvolta abilități practice esențiale pentru viitoarea mea carieră. Am fost încurajat să îmi exprim ideile și să contribui la proiecte relevante pentru departament.

În plus, atmosfera de lucru deschisă și prietenoasă m-a ajutat să mă integrez rapid în echipă, iar colegii mei au fost mereu dispuși să răspundă întrebărilor mele și să împărtășească din experiența lor.

Încheierea acestui contract de stagiu în departamentul de calitate m-a convins că acesta este domeniul în care îmi doresc să-mi continui cariera profesională. Sunt recunoscător pentru această oportunitate și sper că în viitor voi avea șansa să colaborez din nou cu compania într-un context mai permanent.

Recomand cu căldură această experiență tuturor studenților interesați să-și dezvolte abilitățile în domeniul calității. Mulțumesc companiei și întregii echipe pentru sprijinul și încrederea acordată în timpul acestui stagiu!”

VLAD Alexandra Andreea

Student Stagiar în Departamentul de Resurse Umane

„În calitate de studentă în departamentul de Resurse Umane al companiei Adient Trim Pitești, am avut o experiență extrem de valoroasă și educațională. Acest internship mi-a oferit oportunitatea de a învăța și de a crește într-un mediu profesional dinamic și provocator.

Am avut șansa de a lucra alături de o echipă dedicată și experimentată, care mi-a oferit sprijinul necesar pentru a înțelege și a aplica principiile esențiale ale resurselor umane. De asemenea, am avut privilegiul de a învăța despre aspecte precum politici și proceduri interne, administrarea personalului și relaționarea eficientă cu angajații. Aceste experiențe m-au ajutat să înțeleg cât de important este să menținem un mediu de lucru pozitiv și să susținem dezvoltarea profesională a angajaților.

 Încheind aceasta etapă, sunt profund recunoscătoare pentru oportunitatea pe care am avut-o de a învăța și aprofunda cunoștințele în domeniul resurselor umane. Acest internship mi-a întărit pasiunea pentru acest domeniu și m-a pregătit pentru viitorul meu în cariera în resurse umane.

 Aș dori să mulțumesc întregii echipe de Resurse Umane pentru ghidarea și sprijinul lor constant. Această experiență va rămâne o amintire semnificativă în dezvoltarea mea profesională.”

VLADU Marian-Cătălin

Student Stagiar în Departamentul de IT

„Sunt Vladu Marian-Cătălin în anul 2 la UPIT specializare informatică, fost intern la IT, iar pe perioada de 6 luni am reușit mai mult decât mi-am propus la început stagiului, iar pentru acest fapt vreau să le mulțumesc „Adienților” care m-au primit cu căldură și răbdare.

Am pornit cu gândul că sunt destul de pregătit și acum realizez ca nu eram nici „beginner” în multe domenii. Legat de IT am învățat extrem de multe despre rețele de calculatoare, scanere, imprimante și configurarea acestora. Am lucrat la menținerea KPI-ului în target, iar în timpul acesta am învățat să respect deadline-uri, să comunic și să mă fac ușor înțeles – relaționarea fiind absolut necesară. Am ajuns să aplic și ce am învățat la facultate, constatând că nu sunt pregătit să ocup postul de full stack developer. Am învățat să lucrez cu ASP.NET, mult debugging(C#), operații pe baze de date și multe altele pe care le întâlnești doar într-o corporație. Pentru TOATE acestea vreau să le mulțumesc îndrumătorilor mei Tănăsescu Valentin și Badea Cristinel.

Pe întreg parcursul stagiului un lucru a fost cert, m-am distrat în timp ce îmi faceam task-urie alături de colegii din departament și nu numai. Am fost implicat in diverse proiecte interdepartamentale, am fost voluntar în acțiunea de ecologizare si chiar am ieșit de câteva ori cu colegii din departament.

Mulțumesc tuturor pentru energia pozitivă și sper să rămânem prieteni.”

VOICULESCU Adriana Iuliana 

Student Stagiar în Departamentul de Inginerie

„Bună, numele meu este Voiculescu Adriana Iuliana și sunt studenta în anul 3 la Facultatea de Mecanică și Tehnologie din Pitești, specializarea Ingineria Transporturilor si a Traficului.

În luna martie am fost selectata pentru  stagiu în cadrul companiei Adient Trim Pitești, unde timp de 6 luni am avut partea de o experienta de neuitat. Am fost selectata pentru departamentul Inginerie, mai exact Proces și Produs. Datorita colegilor care au fost sociabili și răbdători, am reușit să învăț foarte multe lucruri într-un timp relativ scurt, lucruri care mă vor ajuta să evoluez din punct de vedere profesional și personal. Cu siguranță fiecare sfat pe care l-am primit în cadrul companiei mă va ajuta pe viitor. În urma acestui stagiu am devenit o persoana responsabilă și organizată.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.