Ce vreau sa ma fac cand voi fi mare?

Fiecare dintre noi am cautat raspuns la aceasta intrebare. De cate ori nu ti-ai imaginat si tu cum va arata viitorul tau?

Te-ai gandit cum va fi drumul catre cariera pe care ti-ai ales-o, cate compromisuri va trebui sa faci, cate obstacole vei intampina si cat timp va trece pana vei avea ocazia sa demonstrezi ca meriti o sansa?

Te felicitam pentru deciziile pe care le-ai luat pana acum, pentru munca si examenele trecute cu brio. Acum insa, este momentul sa demonstrezi iar Start Your Career este oportunitatea ta! ACTIONEAZA!

Daca ai emotii, ai intrebari la care nu gasesti raspuns, te gandesti daca esti sau nu potrivit pentru acest program, sau daca si cum ne poti impresiona, INDRAZNESTE! Contacteaza-ne.

Ne dorim in echipa noastra studenti implicati, cu initiativa si spirit de echipa.
Iti vom oferi cel putin acelasi lucru. Vom fi alaturi de tine. Si pentru ca principalul nostru obiectiv este ca dupa 6 luni de stagiu sa simti ca ai nevoie de un nou buletin, unul dintre colegii nostri iti va fi tutore timp de 6 luni ajutandu-te sa te integrezi in echipa si sa te dezvolti profesional.

Nu iti promitem ca va fi usor, nu spunem ca va fi greu dar iti promitem un mediu in care vei putea pune in practica cunostintele dobandite in anii de facultate, multe momente de „AHA” si o echipa de profesionisti prietenosi si dinamici.

Stagiul de practica in Adient Automotive este o fundatie solida pentru cariera ta!

Ai facut deja un pas important, paseste cu curaj.  Start Your Career iti va oferi ocazia sa afli cat de mult iti place ce te-ai facut cand te-ai facut mare!

Poți completa formularul complet de înscriere chiar acum!