• Badea Mihai Florinel Florin
  • Departament Inginerie
  • Poiana Lacului

 

Numele meu este Mihai Badea, absolvent al Facultăţii de Electronică Comunicaţii şi Calculatoare, specializarea Electromecanică in cadrul Universităţii din Piteşti. Despre compania Johnson Controls nu ştiam decât că este o companie ce activează în industria automotive, specializata in producerea scaunelor auto.

Programul START YOUR CARRER din cadrul companiei Johnson Controls era o noutate pentru mine, nu mai participase niciun prieten sau o cunostinta, deci nu stiam cam nimic desprea aceasta experienta. Curios de fire impreuna cu un prieten care mi-a fost si coleg de facultate ne-am decis sa aplicam la acest proiect. Am participat la prezentarea companiei care a avut loc in cadrul universitații, prezentare care m-a facut si mai curios despre acest proiect si am completat formularul de inscriere. Dupa prezentarea modului de selectie din cadrul companiei nu mai eram chiar atat de încrezator ca o sa fiu ales, dar am ramas optimist.

La primirea emailu-lui in care eram inștiintat că am fost acceptat in cadrul stagiului de practica si am trecut de prima etapa si fac parte din echipa OPAL in cadrul sucursalei de la Poiana Lacului, am căpatat mai multă incredere in mine și am acceptat să continui în acest proiect. A doua etapă in cadrul selectiei s-a desfasurat la sediul companiei din Poiana Lacului, la inceput nu am inteles rolul acestor etape de selectie, ma intrebam de ce sunt necesare toate aceste etape. Odata ajunsi aici ni s-a prezentat compania si in ce consta cea de-a doua etapa in selectionarea noastra. Echipa noastra a fost incredintata cu realizarea unui plan de afacere care trebuia prezentat in 2 saptamani.

La început acest lucru a fost o provocare personală, de la care nu am dat inapoi. Prin implicarea tuturor in acest proiect am reusit realizarea acestuia in timpul alocat. Ultima etapă a fost interviul sustinut in cadrul departamentului de calitate, departament in care am fost repartizat in urma selectiei. Sincer nu aveam nici cea mai mică legatură cu departamentul calitate dar am zis sa incerc si ceva nou, ce aveam de pierdut? Am acceptat, si timp de 6 luni am fost studentul de la departamentul calitate in cadrul Johnson Controls Poiana Lacului. Prima perioadă din acest stagiu de practica a fost putin mai emoționantă, iar dupa ce m-am obișnuit cu mediul automotive, obiectivul meu era dezvoltarea cunoștiințelor si implicarea persoanală in departamentul calitate.

Această experiență în cadrul departamentului calitate mi-a dezvoltat foarte mult viziunea in cadrul domeniului automotive si de aceea țin sa le mulțumesc tuturor persoanelor care au contribuit la acest lucru. Recomand proiectul START YOUR CAREER tuturor persoanelor care vor să ia contact cu mediul automotiv și iși doresc o dezvoltare profesională și personală.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.