• Miroiu Alina FlorinaAlina
  • Departament IT
  • Bradu JIT

 

Aveam puține informații despre companie, cum ar fi că este formată din 4 fabrici: Poiana Lacului ce produce spuma pt scaune, Trim ce produce husele scaunelor, Metal ce produce armătura și JIT (Just In Time) unde se reunesc toate componentele și rezultă produsul final.

Despre SYC anterioare, știam de experientele unor foști colegi de facultate care au făcut parte din acest stagiu și au fost foarte încântați de această experiență , recomandându-mi să particip și eu. Am primit provocarea cu mult entuziasm și motivație. Consider ca procesul de selecție a fost destul de riguros, dar cu șanse egale pentru toți participanții.

Mă așteptam să găsesc oameni foarte serioși, concentrați pe domeniul lor de activitate. Fiind prima mea experiență de acest gen, am fost puțin reticentă, fiind o companie dezvoltată, unde pretențiile sunt mari. Realitatea a fost mult peste așteptări, am găsit o echipă unită , organizată, cu simțul umorului și dornici de a ne împărtășii experiența lor.

Daca aș avea ocazia să trec din nou prin această experiența aș încerca să profit și mai mult de această șansă, să încerc să învăț cât mai multe.

Tips and tricks

Să fie deschiși și receptivi la provocări, deoarece din provocări tot timpul ai ceva de învățat.

Așa da – pentru receptivitate, pentru dorința de a asimila informații noi.

Așa nu – pentru ținută și atitudine neadecvată.

Percepția mea despre companie s-a schimbat în bine, faptul că am avut ocazia să lucrez în această companie, alături de oameni cu multă experiență, faptul că am putut să văd etapele de realizare a unui scaun auto, nu face decât să îmi îmbunătățească cunoștințele și să mă facă să fiu mândră că am avut parte de această experiență.

Acest stagiu în departamentul IT mi-a oferit posibilitatea să văd de fapt cum se lucrează într-o companie și să înțeleg care sunt activitățile zilnice. Colegii au avut grijă să îmi explice care este fluxul de lucru, care sunt cerințele, procedurile și așteptările și ce presupune un post într-o astfel de companie. Am acumulat abilități și o experiență practică, pe care cu siguranță le voi putea utiliza într-o viitoare carieră.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.