• Cobiac FeliciaFelicia
  • Departament Financiar
  • Bradu JIT

 

Totul a început acum șase luni când aplicam cu încredere și entuziasm pentru un internship ce mi-a părut o oportunitate foarte bună de a învăța, de a lucra într-un mediu de lucru real, de a mă dezvolta profesional și personal.

După ce am aplicat pentru programul Start Your Career 2016, am fost contactată pentru a mi se oferi șansa să arăt că sunt destul de pregătită să fac față unei astfel de provocări. Astfel, am devenit membru al echipei TOPAZ, formată din 9 studenți ce trebuiau să dezvolte proiectul unei firme de ambalaje de carton pentru a deveni o afacere de succes. Am fost o echipă eterogenă dar foarte unită și ambițioasă ce a reușit ce și-a propus prezentând munca noastră timp de două săptămâni echipei Johnson Controls Metal Bradu, țin să-i multumesc dlui Marius Porojan pentru sprijinul și răbdarea pe care ne-a acordat-o pe parcursul derulării proiectului de afaceri.

Cum postul de stagiar în departamenul financiar la Metal Bradu nu era disponibil, am venit la JIT. Totul s-a schimbat după un interviu când am fost selectată, mi-am dorit extrem de mult încât dorința mea a fost îndeplinită, și pe 8 februarie a început experiența mea în cadrul Johnson Controls. Am avut șansa să cunosc oameni inteligenți, frumoși din toate punctele de vedere, responsabili și profesioniști dispuși tot timpul să te ajute să-ți dea un sfat și tocmai acest fapt mă face să caracterizez această experiență alături de ei una unică. Și cum nu am uitat de fetele mele, vreau să-i mulțumesc dnei Irina Codrescu care mi-a oferit această șansă unică să fac parte din echipa JIT care mereu m-a susținut, încurajat și mi-a fost alături, Cornelia Rădoi și Diana Ghioculescu fetele au avut răbdare cu mine și m-au ajutat să înțeleg și să învăț acest domeniu. M-au certat, m-au lăudat din tot am luat tot ce-i mai bun și pentru aceasta le multumesc foarte mult.

Nu eram documentată prea mult despre această companie, știam doar că produce scaune pentru automobile. Un coleg, fost student SYC mi-a povestit despre experiența lui la JIT, mi-a spus cât este de important experiența într-un mediu de lucru real și că practica bate teoria.

Așteptările mele au fost pe măsură, m-am găndit că o să fiu primită cu multă căldură și plăcerea de a fi alături să mă susțină, să mă ajute.

Dacă ar fi să trec din nou aceeși experiență nu aș schimba nimic, aș aplica cu cea mai mare plăcere ca să fac parte din nou din echipa ADIENT Automotive România.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.