Ionuț Bălan – IT

Salut! Mă numesc Ionuț și fac parte din programul „Start Your Career” în cadrul companiei Adient Trim Ploiești. Sunt student la specializarea „Automatică și informatică aplicată” la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești, universitate în cadrul căreia am avut parte, în toamna anului 2018, de o prezentare a companiei Adient. În cadrul prezentării respective, ceea ce m-a captivat cel mai tare a fost entuziasmul de care au dat dovadă membrii echipei Adient. Atunci mi-am spus „trebuie să fac parte din această echipă”. Și așa a fost, acum mă simt norocos.

Am fost primit cu căldură de către toți colegii, iar în departamentul IT, din care fac și eu parte acum, am găsit o echipă de profesioniști și mai mult decât atât am găsit doi colegi deschiși, înțelegători și dornici să mă îndrume către o carieră bine cladită. În concluzie, pentru mine, Adient înseamnă echipă și îmi oferă exact ceea ce spune programul de internship și anume „Start My Career”.

Larisa Soare – Administrativ

Numele meu este Soare Larisa, iar din luna aprilie 2019 urmez stagiul de internship în cadrul departamentului Administrativ al companiei Adient Automotive Ploiești. În urma activității desfășurate în cadrul acestui internship, am avut oportunitatea de a acumula numeroase cunoștințe, de a participa la diverse proiecte și nu numai. Mi-a făcut plăcere să mă integrez în echipa de lucru deoarece este un colectiv foarte plăcut și de fiecare dată am venit cu drag la locul de muncă.

De asemenea, datorită îndrumătorului meu și echipei, am înțeles pașii spre o dezvoltare profesională de succes. Prin efectuarea acestui internship, am eliminat lipsa experienței de pe lista confruntărilor mele, am înțeles mecanismul prin care funcționează o companie multinațională și m-a motivat să mă dezvolt profesional din ce în ce mai mult.

Diana Tănase – Tehnic

Numele meu este Diana Tănase și urmez masterul în cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești, specializarea Inginerie Chimică Asistată de Calculator pentru Rafinării și Petrochimie. Din luna aprilie îmi desfășor stagiul de internship în departamentul de Inginerie în compania Adient Trim Ploiești, prin intermediul programului ”Start Your Career”.

După cum m-am așteptat încă de la început, mediul este unul profesionist, standardele sunt foarte înalte, iar cel mai important lucru este faptul că oamenii sunt prietenoși, lucru care m-a ajutat să mă integrez ușor în echipa lor. Acest internship este pentru mine o experiență benefică atât pe plan professional, cât și pe plan personal.

Andrei Călin – Logistică

O experiență de neuitat. Oamenii sunt prietenoși și întotdeauna pregătiți să iți ofere răspuns la întrebări. Venind din industria transporturilor de peste 3 ani și continuând stagiul în cadrul departamentului Logistică al companiei am avut mereu de învățat lucruri noi și modalități noi de lucru. Un vibe mereu pozitiv și plin de relaxare oferă un mediu propice de învățare.

Multitudinea de interacțiuni cu oameni din diferite departamente îți dezvoltă viziunea asupra informaților pe care le primești și îți oferă capacitatea de a privi din diferite perspective problemele întâmpinate spre a fi rezolvate în cel mai bun mod și scurt timp posibil.

Ana Sandu – Producție

Bună ???? Numele meu este Sandu Ana și urmez programul de masterat în cadrul Universității Petrol – Gaze din Ploiești. În luna septembrie 2018 am început stagiul de internship în departamentul de Producție al companiei Adient Automotive Ploiești.Sunt o fire curioasă și deschisă spre nou, îmi place să acumulez cât mai multe cunoștințe, ceea ce am și reușit până în prezent datorită șansei de a învăța și de a lucra cu și alături de oameni profesioniști.

De-a lungul acestui internship am participat la diverse activități, precum Hour of Code și #MărțișorulAdientPloiești. De asemenea, am fost și project manager în cadrul proiectului “Definirea operațiilor complexe și gradul de ocupare în funcție de categoriile salariale”. A fost o experiență frumoasă, am cunoscut oameni minunați care mi-au acordat încrederea lor și mi-au oferit toată înțelegerea de care aveam nevoie la început de drum. Mă bucur că fac parte dintr-o echipă dinamică și sunt nerăbdatoare de rezultatele pe care le voi avea în urma acestui internship.

Mădălina Marin – Salarizare

Numele meu este Mădălina, iar în prezent sunt studentă anul I la Master “Administrație Publică și Integrare Europeană” și mă bucur că fac parte din programul de internship “Start Your Career”- departamentul Salarizare din cadrul Companiei Adient Automotive Ploiești. Pentru mine acest program reprezintă o oportunitate de a mă dezvolta într-o companie multinațională, tutorele meu îmi oferă mereu atenția și baza de informații necesare pentru a înțelege, a învăța și a pune în practică, astfel ca eu să deprind cunoștințe și aptitudini în domeniul salarizării.

M-am integrat repede în cadrul Adient, oamenii sunt foarte prietenoși, de la fiecare angajat învăț câte ceva, iar mediul de lucru este armonios. Mă simt fericită pentru fiecare zi petrecută împreună cu oameni minunați, iar până în prezent Adient mi-a adus un plus de dezvoltare, mă ambiționează zilnic să fiu mai bună, să învăț mai mult, să leg prietenii.

Bogdan Neagu – Resurse Umane

Bună, numele meu este Bogdan Neagu și sunt intern în departamentul de Resurse Umane din cadrul Adient Ploiești. Aici am avut ocazia să lucrez cu o mulțime de oameni profesioniști, prietenoși și deschiși. Consider că acesta este un pas important pe care îl fac în cariera mea. Aici am învățat multe lucruri noi pe care sigur le voi putea fructifica și în viitor.

De asemenea, doresc să mulțumesc nu numai colegilor de departament, dar și celor cu care am avut ocazia să interacționez și cu care am avut ocazia să particip la multe acțiuni și campanii care m-au ajutat să mă dezvolt ca și persoană.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.