Elena Nițu

Deși la început aveam dubii dacă să aplic pentru acest stagiu, din cauza faptului că aveam sesiunea și nu stăteam prea bine cu timpul, când am primit acceptul am fost foarte încântată.

Pentru mine a început cu emoții, dar am privit totul ca pe o provocare, în urma căreia aveam să învăț multe lucruri interesante și să interacționez cu diferite persoane.

Unul dintre multele lucruri pe care mi le doream era să fac parte dintr-un colectiv frumos, dispus să învețe o persoană la început de drum, ceea ce s-a și întamplat.

Am primit suport din partea colegilor în toate activitățile desfășurate in departamentul Logistică. Consider că am acumulat destul de multe informații care mă vor ajuta pe viitor.

Această experiență a fost pentru mine începutul unei frumoase perioade pe plan profesional.

 

Valentina Cristina Roșu

O notă în catalog sau o nouă rubrică în CV? Pentru mine acest stagiu de practică a reprezentat mult mai mult. Am avut parte de o experiență plăcută, în urma căreia am dobândit cunoștințe noi și am descoperit aptitudini pe care nici nu credeam că le posed.

Mediul în care mi-am desfăşurat practica a fost unul extrem de plăcut, iar coordonatorul stagiului a fost o persoană foarte înţelegătoare şi comunicativă, care s-a ocupat în permanenţă de mine. Domeniul în care s-a desfăşurat stagiul a fost surprinzător de interesant şi dinamic, cu activităţi care au reuşit să mă facă să ies din zona mea de confort, precum pregătirea şi desfăşurarea unui audit de sănătate şi securitate în muncă şi a unui audit de mediu, realizarea evaluărilor de risc pentru produsele chimice utilizate în cadrul companiei, participarea la întâlnirile zilnice de HPT ş.a.m.d. De asemenea, am avut oportunitatea de a vedea ce reprezintă un loc de muncă și am aflat care sunt așteptările companiei faţă de un angajat.

Consider că un astfel de stagiu este foarte important pentru un student, deoarece astfel, acesta reușește să câștige experiență, să învețe lucruri noi și importante și are posibilitatea să-și dezvolte competențele profesionale.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.