Mihai Nate

Bună! Numele meu este Mihai.

Proiectul Start Your Career este o experiență care te învață cum să lucrezi în echipă, cum să lucrezi cu taskuri și obiective, cum un grup de oameni pot deveni prietenii tăi și în același timp să te motiveze și să lupți pentru același scop final.

Pentru mine această experiență a fost provocatoare și în același timp m-a făcut să înțeleg ce vreau de la mine, ce mă motivează, cum funcționează o companie.

Durata pe care s-a desfășurat proiectul a fost suficientă cât să mă facă să înțeleg care era rolul meu în echipă și importanța realizării proiectului.

Mă bucur că am trecut prin această etapă și sunt fericit că proiectul s-a finalizat cu o poziție de internship în cadrul companiei Adient.

 

 Amalia Martac

Provocarea a început înca de când am aplicat pentru proiectul din cadrul programului Start Your Career 2018. Am fost încântată când am văzut că am fost selectată, bucurându-mă de orice experienţa care mă poate ajuta în dezvoltarea mea profesională.

La început temătoare, dar apoi încrezătoare am trecut peste toate, având parte în echipă de persoane care s-au implicat şi care m-au motivat. Am avut parte şi de dificultăţi, dar cu ajutorul persoanelor specializate din domeniul respectiv am realizat ceea ce mi-am propus în cadrul proiectului.

Prezentarea proiectului a fost una plină de emoţii, din care am învăţat ca orice răspuns poate conta. Din păcate, nu am fost acceptată în fabrica unde mi-am desfăşurat proiectul, dar din fericire am fost contactată de la alta fabrică, unde am fost chemată pentru interviu. În ambele cazuri am încercat să îmi dau silinţa şi tot interesul, mi-am zis că pot fi mai bună, că pot să mă depaşesc, nu mi-am subestimat colegul din echipa concurentă şi mi-am zis ca, cel mai bun să câştige. Din toată experienţa programului Start Your Career am învăţat că fiecare e bun în felul lui, că trebuie să fiu mai încrezătoare în mine şi că nu am nimic de pierdut , doar am învăţat lucruri noi.

 

 Iuliana Georgiana Constantin

Adient Trim Pitesti mi-a oferit ocazia să fac parte din unul dintre cele mai frumoase proiecte de până acum. Un proiect complex, cu adevărat complet pentru mine. De ce?

Pentru că a  colabora cu 6 persoane necunoscute, timp de 3 săptămani, în vederea atingerii unui scop comun, este mai mult decât o provocare. Pe cât de dificil a fost să fim pe aceeaşi undă, pe atât de frumos a fost sentimentul reușitei. Am funcționat ca o echipă până în ultimul moment, o echipă cu bune şi cu rele. La final, m-am bucurat pentru cei care au reușit să fie stagiari în această companie și m-am întristat pentru cei care nu au avut ocazia.

O altă provocare a fost studiul departamentului dobândit în cadrul proiectului. M-am documentat foarte mult în timpul acesta, legat nu doar de HR (departamentul meu), ci și despre celelalte departamente, pentru  a fi un membru activ în procesul de brainstorming în echipa noastră. Pot mărturisi că a fost perioada în care mi-am dezvoltat capacitatea de a oferi idei valoroase, indiferent de domeniu, căci totul mi-era nou și-mi plăcea foarte tare.

Mulțumesc Adient pentru această ocazie unică, dar și pentru o lecție de viață importantă!

 

 Andrei Alexandru Berdea

A fost o perioadă frumoasă, plină de provocări. Cu timpul m-am documentat suficient şi am înţeles că proiectul va fi realizabil. În realizarea proiectul a cântărit foarte mult şi calitatea echipei din care am făcut parte. Am reuşit cu toţii să cadem de comun acord cu anumite aspecte importante şi în final a fost un real succes. Consider că această perioadă m-a ajutat în formarea mea profesională şi totodată m-a ajutat să pot să vorbesc în fața unui public.

 

 Elena Raluca Habudeanu

Mă numesc Hăbudeanu Elena Raluca și sunt studentă în anul 4 la Univeristatea din Pitești, Facultatea de Științe, Educație Fizică  și Informatică. Acest proiect a fost o adevărată provocare pentru mine, încă de la prima etapă, motivul fiind faptul că am fost acceptată să fac parte din echipa Turcoaz și să mă implic într-un proiect atât de elaborat. Până în momentul prezentării, proiectul m-a ajutat să-mi îmbogățesc cunoștințele și să învăț să lucrez în echipă. Deși aveam emoții cu privire la prezentarea proiectului și faptul că nu știam foarte multe lucruri despre departamentul HSE, cu ajutorul persoanelor din Adient și a îndrumătorului nostru, care ne-au sprijinit moral și ne-au ajutat cu informațiile de care aveam nevoie, am reușit să ajung să fac parte din echipa Adient TRIM.

 

 Elena Roxana Bădescu

Start Your Career a reprezentat pentru mine cea mai frumoasă experienţă şi totodată cea mai mare provocare din anul precedent.

Chiar dacă iniţial părea aproape imposibil, am reuşit ÎMPREUNĂ să terminăm totul cu bine, dar mai ales am legat prietenii frumoase şi puternice.

Eu am fost liderul celei mai dinamice şi creative echipe “ Smarald”, o echipă unită şi hotărâtă să demonstreze că 8 minți pot gândi ca una singură, iar rezultatul a fost pe măsură.

Sunt extrem de bucuroasă că am făcut parte din acest proiect şi am avut ocazia să îmi expun şi argumentez propriile idei. Acest proiect m-a ajutat să îmi dezvolt mult mai bine creativitatea, puterea de convingere şi abilităţile în comunicarea cu oamenii.

Vă recomand cu încredere!

 

Georgiana Elena Ciolan

Am aflat de programul Start Your Career prin intermediul facultaţii şi am ales să aplic pentru Departamentul de Logistică. Acest proiect a reprezentat pentru mine o adevarată provocare pe care am acceptat-o cu mult entuziasm şi optimism.

Am făcut parte din echipa Smarald din cadrul programului Start Your Career, o echipă unită, responsabilă şi foarte comunicativă. Proiectul nu a fost uşor, însă cu siguranță a fost interesant și a implicat creativitatea fiecăruia dintre noi. Am avut parte de o experiență placută în urma căreia mi-am făcut prieteni noi, am descoperit cât de strânsă trebuie să fie legătura dintre toate departamentele unei companii și cât de mult contează comunicarea.

Acest program pentru mine a fost o experiență venită la momentul potrivit, ajutându-mă să mă dezvolt şi să exersez deprinderi ce se bazează și pe cunostințele acumulate în facultate.

Sunt sigură că o să am multe lucruri de învătat în continuare, dar consider că noi trebuie să fim cei care trebuie să ne dorim să învățăm şi să acumulam cât mai multe informații noi, astfel încât să valorificăm la maximum potențialul pe care îl avem.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.