Alexandru Stelian Constantin 

La începutul proiectului m-am panicat de cerințele proiectului, neștiind de fapt ce reprezintă un plan de afaceri. Norocul de a fi într-o echipă minunată și sfaturile primite de la tutorele nostru Marius, a făcut ca acest lucru sa pară ceva simplu. In timpul prezentării a existat o atmosferă plăcuta, iar cei din comisie ne-au încurajat și ne-au iertat anumite aspecte (de ex. lipsa unor colegi, fapt ce ne-a făcut să improvizăm și părțile lor în prezentare). Ca și concluzie, pot afirma că a fost o experiență frumoasă, care a continuat și cu un stagiu de practică.

 

 Zinaida Andreev

În momentul în care mi s-au prezentat cerințele proiectului, ceea ce se așteptau managerii acestui proiect să realizam noi în aceste 3 saptamani, am fost un pic derutată, speriată într-o anumită masură, deoarece mi s-a părut un proiect diferit și mai complex decât cele realizate la facultate.

Cu toate acestea am decis să accept această provocare și să merg pana la capăt. Acum pot spune ferm că participarea la acest proiect mi-a oferit o experiență deosebită, deoarece am învățat multe lucruri noi, care țin atât de domeniul meu cât și de alte domenii cu care nu am avut nici o tangență până atunci, cum ar fi de exemplu ingineria și logistica, am cunoscut persoane noi cu care mai comunicăm și acum dupa finisarea proiectului.

Așadar, mă bucur foarte mult că am avut șansa să fiu implicată în acest proiect, pentru că odată cu el a început o etapă nouă în viața mea, în care o să învăț cu certitudine multe lucruri și în care o să am șansa să cunosc mai bine lucrul practic al departamentului financiar.

 

 Elena Nițu

Totul a început cu o prezentare a temei proiectului şi de aici multe emoţii şi teama că este puţin dificil.

Am pornit la drum cu gândul că o să iasă un proiect minunat şi chiar dacă nu o să fiu acceptată sau nu există stagii în domeniul pe care mi-l doream, o să fie o experienţă minunată din care pot învăţa multe lucruri interesante. Faptul că am fost aleasă şi coordonator de echipă, m-a făcut să fiu mai ambiţioasă şi să îmi doresc şi mai mult să fac o treabă bună, iar la sfârşit să iasă un proiect frumos din munca tuturor colegilor.

A venit şi prima întâlnire şi toţi eram tăcuţi, nu ştiam cum să începem, ce trebuie să întrebăm. Am început să lucrez la proiect şi încet-încet se contura un proiect al unui viitor inginer, căruia îi era teama pentru acesta. La întâlniri toţi prezentam ceea ce lucram şi încurajările îndrumatorului nostru ne facea să avem şi mai multă încredere în noi.

In ziua prezentării proiectului am avut foarte mari emoţii, pentru că aflasem că există stagiu pe logistică şi că o să mă duc la interviu. In timpul prezentării proiectului am încercat să fiu calmă şi să dau tot ce pot ca să fie totul bine. Prezentarea a fost un succes, toţi am primit încurajări pentru viitor şi multe laude pentru munca depusă.

Chiar m-am bucurat că am fost acceptată, că o să învăţ multe lucruri, că trebuie să fiu serioasă şi să îmi dau silinţa să ajut cât de mult pot.

 

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.