Doina Isac

Bună! Numele meu este Doina şi am avut deosebita plăcere să particip la evenimentul Start Your Career 2018.

Un proiect la care am răspuns afirmativ din start. Am avut îndrumători care ne-au făcut să ne explorăm limitele, să încercăm ceva nou, să mai aflăm ceva despre noi şi despre munca în echipă.

Am fost foarte încântată de faptul că am reușit să îmi exersez și să îmi dezvolt multe abilități, precum cele sociale, organizarea timpului, munca de echipă şi cea de public speaking.

Am reușit să acumulez informații despre modul de funcționare al unei organizații şi am făcut cunoștință cu persoane inteligente, cu un caracter puternic, cu un stil euforic de a munci și cu viziuni interesante, care m-au făcut să iau în considerare posibilitatea de a face parte dintr-o astfel de organizație.

 

 Loredana Elena Cataramă

Mă numesc Loredana şi sunt studentă în anul IV, în cadrul Universităţii din Piteşti, Facultatea de Mecanică şi Tehnologie, specializarea Inginerie Economică Industrială şi am avut norocul şi onoarea de a face parte din Proiectul Start Your Career Adient, de la Poiana Lacului.

Pentru mine, acest proiect a fost o mare provocare, o oportunitate de a mă cunoaşte pe mine mai bine, de a-mi valorifica bagajul meu de cunoştinţe şi de a cunoaşte oameni noi.

Chiar şi acum când mă gândesc la momentul prezentării, un zâmbet larg îmi apare pe faţă şi emoţiile mă copleşesc. Săptămânile de lucru au fost intense, pline de idei frumoase şi inovative din partea fiecăreia, spun asta pentru că am fost o echipă formată doar din fete şi cred că acest aspect a fost un mare plus pentru noi, deoarece am fost atente la fiecare detaliu, perfecţionismul fiind unul din obiectivele principale de atins.

Vreau să mulţumesc în special oamenilor care s-au ocupat de coordonarea noastră și pe care i-am cunoscut datorită acestui proiect, oameni atât de deosebiţi, calzi, optimişti şi deschişi. Mulţumesc pentru încrederea acordată, cred că asta ne-a motivat şi mai mult. Start Your Career a fost o experienţă unică pentru mine, pe care aş repeta-o oricând şi pe care o recomand. Vă mulţumesc!

 

 Alisa Butuc

Pe mine mă bucură enorm fiecare șansă pe care o primesc, de a fi înconjurată de oameni de la care să am ce învăța și de a avea parte de experiențe din care să rămân cu un plus de cunoștințe, iar acest proiect mi-a oferit cu siguranță această șansă.

Cu determinare, implicare, spirit de echipă și creativitate reușești să obții rezultate frumoase, iar aceste rezultate le vezi la final când împreună cu echipa ta, formată din oameni diferiți, cu idei diferite, vezi cum se conturează un proiect atât de amplu și atât de frumos.

Tuturor celor care își doresc să aplice, dar au o ezitare sau temere, vă recomand să încercați și să aplicați cu încredere, aveți doar de câștigat: experiența frumoasă, cunoștințe mai bogate, emoții constructive și prietenii noi!

 

 Valentina Cristina Roșu

Mă numesc Valentina și sunt studentă în anul IV la Facultatea de Stiinţe, Educaţie Fizică şi Informatică, specializarea Ingineria Mediului. Acum câteva luni am avut ocazia de a participa într-un proiect inedit și de excepție numit „Start Your Career 2018” în cadrul firmei Adient Automotive Pitești.

Inițial, acesta a reprezentat o adevărată provocare deoarece, după ce am trecut de etapa selecției online și am fost repartizată alături de cinci fete drăguțe în echipa JadOpal în cadrul fabricii Adient Foam – Poiana Lacului, misiunea noastră a devenit realizarea unui business plan al unei fabrici de cutii de carton şi ecopack-uri practic de la zero.

Comunicarea eficace, ambiția, spiritul de echipă și dorința fiecăreia de a creea ceva frumos și cu care să ne putem mândri dar și coordonarea primită din partea domnului Mărghitan Claudiu și a doamnei Rontea Mihaela au făcut posibilă îndeplinirea acestei misiuni.

Apoi a urmat ziua prezentării muncii noastre, o zi plină de emoții, în care a trebuit să dovedim de ce planul nostru este cel mai bun. Zis și făcut!

Această experiența mi-a oferit șansa să pun în aplicare câteva din cunoștințele dobândite în cadrul facultății, m-a și ajutat să îmi dezvolt aptitudinile de comunicare, colaborare și spiritul de echipă. Mulțumesc!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.