• Badea George Cosmin
  • Departament Calitatenbadea
  • Poiana Lacului

 

Mă numesc Badea George Cosmin, am terminat Facultatea de Electronica, Comunicații si Calculatoare. Despre companie nu știam mare lucru doar că este recunoscută atât național cât și internațional și că se ocupă cu fabricarea scaunelor pentru autoturisme, spre surprinderea mea nu știam că are și o sucursală și la Poiana Lacului, exact unde am facut stagiul de practică pe departamentul mentenanță. Și despre experiențele colegilor din anii anteriori nu pot spune mare lucru deoarece nu i-am cunoscut ca să pot să-mi fac o parere.

Provocarea procesului de selecție pentru început am luat-o ca un joc, apoi am vazut că ai mei colegi își dau tot interesul și am hotărât să-i ajut, chiar dacă la început nu știam mare lucru despre calitate, m-am interesat si am dus proiectul până la capăt. Apoi am fost chemat pe departamentul mentenanță unde am vrut să intru de la început chiar dacă la proiect am fost pe departamentul calitate.

Provocarea a fost bine venită, deoarece am învățat să lucrez în echipă cu alți colegi pe care i-am văzut pentru prima dată ascultând de parerile lor si de ale mele a ieșit un proiect destul de frumos și detaliat, plecând de la zero si ajungând să facem o firmă doar de la o sumă de bani, neavând niciunul dintre noi experiența necesară.

Am fost primit cu brațele deschise ca într-o familie, m-au ajutat in toate problemele și m-au sfătuit, atât coordonatorul departamentului cât și colegii săi și nu în ultimul rand cei din staful Adient Poiana Lacului.

Deoarece am fost in anul 4 și având licența n-am prea putut să mă dedic sută la sută stagiului de practică și am pierdut unele amănunte și dacă ar fi să încep din nou aș acorda mai mult timp și m-aș dedica mai mult stagiului de practică, deoarece aici am avut ce sa învăț.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.