Ziua de luni, 26 noiembrie 2018, reprezintă un moment important pentru Adient Ploiești.
Am marcat o premieră dublă: atât startul oficial al înscrierilor pentru internship-urile din anul 2019 cât și prima prezentare a programului realizată în cadrul Universității Petrol – Gaze Ploiești. Cum a fost? Vedeţi în continuare.
Așadar, am pornit la drum spre aula universltăţii, încărcaţi cu emoții și energie pozitivă cum ne ştiţi, plini de dorința de a cunoaște studenții ce vor să se implice în proiectul demarat pentru prima dată în Ploiești.
La prezentare au participat echipa de manageri a Adient Ploiești, studenții ce activează la momentul actual în cadrul unui internship, dar și studenții care au avut ocazia ca, la sfârșitul internship-ului desfășurat, să rămână în compania Adient prin ocuparea unui loc de muncă.
Sprijinul din partea Universității a fost deosebit, prin implicarea doamnei Prof. Univ. Dr. Anca Dobrinescu, prorectorul prezent alături de studenții ce vor să facă primii pași în carieră.
Sperăm că această ocazie va fi un element motivațional pentru studenții ce vor să aplice în cadrul proiectului Start Your Career. Noi îi aşteptăm cu braţele deschise!

Vă invităm în continuare pe site-ul http://jurnaldetata.ro/syc/ unde puteţi aplica pentru a deveni colegii noștri!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.