Ziua de ieri a fost cu totul specială. În pragul Paștelui, noi, studenții Start Your Career 2017, am reușit să aducem câteva raze de speranță în viețile copiilor de la Centrul de Plasament Găvana. Bucuria și recunoștința reflectată în ochii lor ne-au fost răsplată și hrană pentru suflet. Inițiativa noastră a prins rădăcini mai puternice decât ne-am fi așteptat, iar, pentru acest lucru, vrem să le mulțumim, în primul rând, celor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus.

Deși erau puțin reticenți la început, copiii ne-au primit apoi cu bucurie în căminul lor, ne-au întâmpinat cu brațele și inimile deschise. Au participat entuziaști la concursul de creație artistică propus de noi, cu tema „O zi de Paște”, în urma căruia am avut și un norocos câștigător. Sunt copii cu spirit de echipă, copii care se bucură de soare și de jucării, așa cum am fost noi toți, de altfel. Sunt copii cu aspirații și un viitor pe care și l-ar putea clădi drept și falnic, cu voință și sprijin. Dar, cel mai important, sunt copii cu sufletul plin de iubire, gata oricând să dăruiască o părticică din ea în schimbul unei clipe de atenție.

Încă o dată, dorim să mulțumim tuturor oamenilor care ne-au sprijinit și care au făcut evenimentul posibil. Am fost, într-adevăr, „Alături de ei pentru o zi”.

Paște fericit!

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.