manManole Alina Dimitria

“In cadrul acestei etape am aflat ce înseamnă adevarata muncă în echipă, făcută la un alt nivel. Am ințeles și mi-a fost demonstrat că atunci cand iți dorești cu ardoare ceva, trebuie să muncești pentru a ajunge acolo și că niciodată munca ta nu e în van. Am făcut parte dintr-o echipă minunată, coordonată de oameni minunați și profesioniști. Mi-au rămas întipărite în minte lucruri practice descoperite în cadrul acestei etape și mi-am dezvoltat anumite abilități interpersonale. Acest proiect te motivează să îți dorești mai mult… atât de la tine cât și de la ceea ce vrei să faci pe viitor.”

 

1Raduțoiu Cristina

,,Prin intermediul acestui proiect am avut ocazia să fac parte dintr-o echipă numeroasă și să ținem cont unii de ceilalți, sarcinile pe care le-am îndeplinit având o strânsă legatură între ele. Chiar dacă la început mi s-a părut dificil, am avut oportunitatea să văd ceea ce presupune, în adevaratul sens al cuvantului, departamentul de logistică, sarcinile care trebuie îndeplinite și am putut pune în practică cunoștințele acumulate pe parcursul studiilor. Acest proiect m-a făcut să am mai multă încredere în forțele mele, să cunosc oameni frumoși și nu în ultimul rând importanța lucrului în echipă. Participarea la acest proiect a fost într-adevăr o experiența frumoasă.”

 

fff

Pintur Denisa

“Pentru mine acest proiect a țnsemnat o provocare in adevaratul sens al cuvantului. Din momentul în care am fost selectată pentru acest proiect mi-am propus să imi depășesc propriile limite, să-mi îmbunătățesc abilitatea de a lucra în echipă și să acumulez cât mai multe cunoștințe. Această activitate m-a ajutat să învăț, să mă integrez într-un colectiv nou, iar oamenii pe care i-am cunoscut să-mi devină prieteni. La sfârșitul acestui proiect am bifat tot ce mi-am propus.”

 

tuta

Tuță Radu

“Consider că experiența avută în cadrul proiectului desfășurat la firma Adient,a fost una benefică din care am avut multe de învățat.

În primul rând,cred că prin intermediul acestui proiect am avut oportunitatea de a îmi dezvolta capacitatea de a lucra în echipă prin intermediul întâlnirilor avute pentru elaborarea proiectului.

În al doilea rând, șansa de a fi îndrumat de un inginer și de a vedea cu adevărat care sunt procesele ce se desfășoară într-o fabrică,sunt experiențe ce consider ca m-au ajutat sa mă dezvolt ca și viitor inginer și totodată să mă familiarizez cu modul de desfășurare al activităților în cadrul unei fabrici. În al treilea rând am putut sa văd cum își pune un inginer ideile și cunoștințele în practică, cum trebuie să lucrezi, de ce trebuie sa ții cont si de cât de important este ca toate departamentele din cadrul unei firme sa aibă o bună comunicare.”

ghjhgj

Nasta Alexandra

“A fost o experiență frumoasă de la care am putut învăța multe lucruri care îmi vor fi de ajutor în viitoarea cariera, unul dintre ele și cel mai important ar fi lucrul în echipă, pe care daca aș avea ocazia… cu mare placere aș repeta-o.”

 

 

kkVlad Visoiu

“Mărturisesc cu toată sinceritatea că acest proiect m-a încântat foarte mult, în sensul că am cunoscut oameni noi, de treabă, foarte deschişi şi înţelegători. Având în vedere că suntem începători ne-au explicat unde am greşit şi ce era bine să îmbunătăţim, astfel încât să înţelegem, atât pe parcurs, cât şi după prezentarea proiectului. Mi-am îmbunătăţit abilitatea de a lucra în echipă, abilitatea de comunicare, m-am familiarizat cu ceea ce înseamnă elaborarea unui proiect (mai ales de amploarea celui pe care l-am avut, chiar dacă a fost unul „teoretic”), preluarea unei sarcini şi asumarea unei responsabilităţi, abilitatea de a vorbi în faţa unui public.”

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.