• Pavel Iulian Dorin Dumitrudfgh
  • Departament Inginerie
  • TRIM Pitești

Înainte să ajung student în departamentul de inginerie stiam doar că la Johnson se fac doar huse, însă nu am stat să mă gândesc la procesul de fabricaţie şi la alte detalii. Am fost primul din anturajul meu care a avut norocul de un intership la Johnson. Am depus CV aici, după ce am văzut un afiş în corpul T al Universităţi din Piteşti în timp ce asteptam să intru într-un laborator.

Am rămas uimit să vad de câte ,,gulere albe’’ e nevoie pentru realizarea întregului proces de fabricaţie, şi de faptul că în această fabrică lucreză foarte mulţi oameni având în vedere spaţiul disponibil. Iar dacă la început mi se părea complicat în timp am reuşit să înţeleg şi să îmi formez o logică a fiecărui proces şi a modului de lucru.

Când am fost sunat să mi se spună că am fost selectat pentru un interviu am ştiut că provocarea va fi mare având în vedere că procesul de selecţie a durat două săptămâni. Însă norocul a fost de partea mea, spun norocul fiindcă am avut colegii în perioada de selcţie care erau foarte buni şi puteau să fie chiar ei acum în locul meu. Însă la final am aflat că în procesul de selecţie am obţinut cel mai bun punctaj, şi celelalte activităţi pe care le-am desfăşurat în facultate au fost un plus pentru obţinerea postului de ,,student’’ la departamentul de inginerie. Iar dacă la început procesul de selecţie mi se părea prea complicat, după cele două săptămâni de lucru am reuşit să înţeleg că pentru a putea lucra în Johnson trebuie să mă ridic la standardele lor.

Sincer nu credeam că va fi o persoană responsabilă de mine şi de activităţile mele din cadrul companiei, lucru ce m-a bucurat şi mai mult a fost că mentorul a reuşit să mă înţeleagă şi să mă cordoneze în activităţile companiei . În primele zile am fost curios să aflu mai multe detalii despre activitatea companiei. Primul lucru care mi-a plăcut a fost cel în care fiecare coleg îmi spunea să vorbesc cu el fără politeţuri, consider că acest lucru elimină barierele de comunicare şi te face să te simţi ca într-o familie. Pe parcursul acestui stagiu am învăţat foarte multe lucruri noi ce îmi vor folosi în viitor şi chiar am reuşit să îmi dezvolt anumite abilităţi de comunicare.

Nu ştiu dacă aş schimba ceva, deoarece eu cred că lucrurile au decurs normal şi acum la final sunt chiar foarte mulţumit de această experienţă, pe care o voi recomanda ori de câte ori voi avea ocazia.

Având în vedere că am mai fost şi în alte companii pot spune că în Johnson am găsit profesionalism, respect faţă de colegi şi faţă de munca acestora şi viziune asupra planurilor de viitor, un lucru foarte important pentru angajaţi.

Lucrând zilnic cu oameni ce au caractere diferite am înţeles că trebuie să te adaptezi, să respecţi etica şi politicile companiei.

Tot aici am avut parte de primul meu ,,team building’’, care a fost distractiv şi interesant. Pot spune că generaţia Start your career 2016 a fost una mai norocoasă, pentru că am reuşit să ne înţelegem, să formăm o echipă și să ne facem prieteni noi.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.