• Mihai GeorgeMihai
  • Departament Producție
  • Bradu Metal

Numele meu este Mihai George și sunt student stagiar în cadrul fabricii Adient Automotive Metal în departamentul de Producție sub coordonarea domnului Spulber Adrian.

Înainte să aplic la acest stagiu, cunoștiințele despre companie erau foarte mici, știind că se ocupă cu scaune de autovehicul. Am avut prieteni care au facut și ei stagiu de practică și mi-au împărtășit experiența lor, acest lucru m-a determinat și pe mine să aplic acestui program SYC.

Provocarea procesului de selecție a fost ceva deosebit deoarece a trebuit să ne integrăm într-o echipă prin care am facut un proiect foarte bine elaborat, fiecare venind cu idei și materiale pentru a ieși un proiect desăvârșit. Provocarea a fost una deosebită deoarece înainte de acest program nu am lucrat cu cineva într-o echipă ca să ajungem la asemenea rezultate.

Când am început acest stagiu am crezut că fi dificil, că nu o sa pot integra, dar dimpotrivă, am reușit să fac față cu brio provocărilor, să mă integrez într-un colectiv așa de mare, să pot analiza problemele și să pot lua o decizie, să vin cu idei de imbunatățire și să aduc un plus acestei companii.

Daca ar fi să trec din nou prin această experiență la fel de încântat aș fi și consider că aș aduce mult mai multe idei.

Percepția mea despre companie s-a schimbat foarte mult deoarece am văzut într-adevăr în ce constă fabricarea unei armături de scaun și să pot învăța în detaliu fiecare proces.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.