Laurențiu Buciuc

Pentru mine acest stagiu a însemnat o evoluție din punct de vedere profesional. Am avut ocazia să lucrez cu oameni profesioniști într-o companie profesionistă cu standarde înalte. Am învățat ce înseamnă cu adevărat o echipă și am legat prietenii frumoase, atât cu inginerii, cât și cu ceilalți studenți. M-aș întoarce oricând la Adient și recomand studenților să aplice pentru stagiul ” Start Your Career „. Cu siguranță nu vor regreta!

Alexandru Rădulescu

Alexandru Rădulescu este numele meu și am făcut parte din programul Start Your Career 2018 din cadrul ADIENT TRIM Pitești. Le recomand tuturor studenților să aplice pentru acest program, având în vedere cunoștințele și avantajele cu care vor pleca la terminarea perioadei de stagiu. Consider că în cele 6 luni petrecute în Dep. Inginerie – Proces m-am dezvoltat foarte mult pe plan profesional, am legat prietenii și am învătat să lucrez în echipă, în cadrul unei companii cu renume.

Mulțumesc echipei ADIENT pentru încrederea acordată!

Georgiana Constantin

Știi sentimentul acela când intri într-o casă total necunoscută, când pășești cu grijă ca nu cumva să deranjezi gazdele ?Totodată, acel camin care te primește cu brațele deschise și te îndeamnă să nu te descalți … că nu-i bai ? Ei bine, chiar așa am pășit pentru prima dată în birourile de la TRIM Adient.

Veselie și multă, multă caldură !

Pentru mine să fiu stagiar la Adient a fost o onoare. Mai mult decât atât, tot acest timp în care am învățat, atât pe plan profesional cât și personal (multe mulțumiri unor mentori cu adevărat speciali) s-a transformat într-o treaptă solidă, necesară carierei mele. Am aprofundat cunoștințe în diferite programe de lucru, am învățat că răbdarea și atenția sunt două lucruri absolut necesare reușitei. Am învatat că orice problemă își găsește mai repede soluția când suntem o echipă!

Adient îți oferă posibilitatea să trăiești una dintre cele mai frumoase experiențe ca stagiar în cadrul unei firme de succes!

Elena Roxana Bădescu

Bună! Numele meu este Elena-Roxana Bădescu, intern în Departamentul de Inginerie al ADIENT TRIM Pitești. Pe parcursul celor 6 luni de stagiu ADIENT, în special Echipa AME și grupul de studenți mi-au devenit a doua familie. Aici m-am dezvoltat atât profesional cât și personal, am învățat să lucrez într-o echipă, să îmi prioritizez sarcinile și să fac față situațiilor stresante. Am avut ocazia să lucrez cu oameni minunați, care și-au rupt mereu o bucățică din timpul lor pentru a-mi transmite cât mai multe cunoștințe, mie, un omuleț mic, stresant și dornic să învețe foarte multe lucruri, într-un timp relativ scurt. Am găsit aici oameni care te încurajează la fiecare pas, care nu au uitat cum e să fii la început, oameni fără de care această frumoasă poveste nu ar fi fost la fel, nu aș fi reușit fără voi dragii mei, Simona, Alina, Mihai, Livia, Magda și Mădălina. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul, încurajarea, răbdarea și înțelegerea pe care mi-ați acordat-o.

Această companie îmi va rămane mereu în suflet, fiind și prima experiență profesională pentru mine, primul pas în cariera mea, pas cu care mă voi mândri oriunde voi ajunge. Mulțumesc ADIENT pentru această oportunitate!

Baftă generației următoare!

Zina Andreev

Acest stagiu a fost pentru mine nu doar un job unde am avut de învățat zilnic ceva nou și util, dar și un loc unde am avut parte de susținere, înțelegere și am întâlnit oameni deosebiți. Programul “Start Your Career” oferă studenților posibilitatea de a face parte și de a învață alături de o echipa de profesioniști. Cu această ocazie vreau să mulțumesc echipei Adient pentru că mi-a oferit șansa de a învăța și lucra alături de ei.

Georgiana Elena Ciolan

Numele meu este Ciolan Georgiana-Elena și am fost studentă în cadrul departamentului de Logistică timp de 6 luni. Am făcut parte dintr-o echipă unită, bine organizată și mai ales deschisă să îmi împărtășească ceea ce se întâmplă într-un astfel de department. Acest stagiu mi-a oferit posibilitatea de a pune în practică o parte din lucrurile învățate pe perioada celor 4 ani de facultate, posibilitatea de a mă dezvolta profesional și personal, am învățat să am mai multă încredere în mine, să fiu mai atentă, să fiu mai responsabilă. Stagiul de practică “START YOUR CAREER“ a reprezentat pentru mine oportunitatea de a dobândi noi cunoștințe și de a face un prim pas în cariera mea. Mulțumesc Adient TRIM Pitești pentru susținere și pentru faptul că am avut posibilitatea de a învăța și a crește alături de voi!

Elena Raluca Hăbudeanu

Când am aflat despre programul Start Your Career, am aplicat fără ezitare și cu multă încredere, iar în momentul în care am aflat că am fost alesă să fac parte din echipa Turcoaz, pentru etapa de selecție, m-am simțit cu adevărat norocoasă și mi-am dat seama ca este momentul să dau tot ce este mai bun din mine. Momentul în care am fost acceptată în “familia” Adient TRIM Pitești, a fost unul unic și cu adevărat emoționant. Pentru mine a însemnat enorm, deoarece am avut ocazia să ies din zona de confort și să evoluez. Am activat în cadrul departamentului de HSE, iar pe tot parcursul a celor 6 luni, am avut parte de multe provocări. Acest stagiu mi-a oferit șansa de a mă dezvolta pe plan profesional, de a înțelege cum funcționează o companie, am dobândit noi cunoștințe, iar pentru acest lucru sunt foarte recunoscătoare.

Recomand cu mare drag studenților să participe la acest program și îi sfătuiesc să fie cât mai deschiși, curioși și dornici de învățare.

Alexandru Constantin

Salut, eu sunt Alex,”studentu’ de la IT” și pot spune că stagiul de la Adient Trim Pitești a reprezentat mai mult decât o rubrică nouă în CV. Am avut parte de o experiență placută, în urma căreia am dobândit cunoștințe noi și am descoperit aptitudini pe care nu nici nu știam că le posed. Mi-a plăcut faptul că domeniul în care mi-am desfășurat stagiul de practică este unul dinamic cu activități foarte diversificate. Vreau să mulțumesc lui Cristi&Cristi pentru sprijinul acordat. Mi-aș dori să mai repet această experiență, deoarece așa am reușit să găsesc răspunsul la multe întrebări și să învăț multe lucruri foarte interesante. Recomand oricărui student să participe la programul Start Your Career, deoarece reprezintă o reală oportunitate de viitor.

Andrei Berdea

Această perioadă de 6 luni a însemnat foarte mult pentru mine, deoarece am reușit să mă dezvolt atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Am avut ocazia să lucrez cu oameni deosebiți care m-au ajutat de fiecare dată când am cerut ajutorul, care mi-au răspuns la orice întrebare pe care le-am adresat-o și care m-au încurajat constant încă din prima zi. Departamentul Calitate este unul dintre cele mai unite ???? și mai tinere departamente. Le mulțumesc colegilor că mi-au dat ocazia de a lucra și învăța de la ei. Am avut ocazia să mă implic în mai multe proiecte de voluntariat, atât interne cât și externe.

Mulțumesc Adient Trim Pitești!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.