Marius Ionuț Butușină

Salut! Numele meu este Marius şi am participat şi eu la programul “Start Your Career” Craiova – 2017. Am fost selectat şi timp de 5 luni am fost “învaţăcel” în Adient. Pentru mine, ca viitor absolvent, fără experienţa, acest program a reprezentat un start extraordinar, motiv pentru care îl recomand cu tărie.

La începerea proiectului nu ştiam la ce să mă aştept, nemaiavând contact cu mediul din automotive, corporatist şi multinaţional. Plus că mă aşteptam să fiu tratat ca şi “copilul de la grădiniţă”.

Nu a fost aşa, am intrat într- o echipă care a ştiut cum să ia un proaspăt inginer şi să-l alinieze aşteptărilor fără a pune presiune. Am fost tratat ca “unul de-al lor” din prima clipa şi m-au sprijinit continuu. Am descoperit o echipă formată din oameni minunaţi, buni profesionişti care m-au ajutat să mă integrez, să am încredere în mine şi să mă dezvolt profesional, dar şi personal. Pentru mine a fost o schimbare majoră de perspectivă, am trecut de la teorie, la modul de abordare al unei companii multinaţionale, unde fiecare persoană are anumite responsabilităţi, dar totul se face prin muncă de echipă, pasiune şi dedicaţie.

Motivaţia oamenilor din jurul meu a reprezentat un impuls pentru mine, mi-am dat seama că am o mare oportunitate, motiv pentru care am încercat să asimilez cât mai multe cunoştinţe, mai pe româneşte – “să fur meserie”.

La finalul celor 5 luni de internship, am finalizat proiectul şi a trebuit să îl prezint – nu vă spun ce emoţii am trăit, dar chiar am făcut o impresie frumoasă!

La puţin timp după prezentarea finală mi s-a oferit şansa de a rămâne în echipă, pe funcţia de PLC Engineer. Acesta a fost momentul în care am simţit că eforturile şi implicarea mea au dat roade, iar in calitate de proaspăt absolvent, realizez că a lucra în poziţia de inginer la o companie multinaţională reprezintă o realizare importantă.

Din toată experienţa de “Start Your Career” nu pot spune decât că este rampa ideală de lansare pentru orice student. Trebuie doar să vrei să te implici…de restul se ocupă Adient.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.