Ciobanu Maria-Larisa

,,Programul Start Your Career a fost o experiență foarte plăcută pentru mine, pe care cu siguranță aș repeta-o dacă mi s-ar mai oferi ocazia. În cadrul acestui proiect am învățat să lucrez mai mult în echipă, să îmi stăpânesc emoțiile care au fost inevitabile și să dau tot ce pot ca să duc lucrurile la bun sfârșit. Încă de la început m-a încântat această modalitate diferită de recrutare care a constat în realizarea proiectului în echipă și am privit-o ca pe o adevărată provocare.”

 


Stoian Ruxandra Georgiana

,,Salutare! Părerea mea despre Start Your Career este o parere foarte bună, a fost o experiență placută, proiectul foarte interesant și frumos! Am invațat cum să lucrez într-o echipă, dar și alte lucruri frumoase. Vă mulțumesc frumos!”

 

 

Boboc Ioan-Leonard

,,Experiența -Start Your Career- a însemnat pentru mine ceva cu totul nou. Să ți se ceară să realizezi un business plan, ca simplu student, mi s-a părut o adevărată provocare și nu credeam că o să ajung să duc la bun sfârșit proiectul, dar prin lucru în echipă și implicarea organizatorilor imposibilul a devenit posibil.”

 

Diana Calmic

,,Bună ziua. Vreau să spun că experiența mea la proiectul Start your Career 2017 a fost una benefică si foarte frumoasă. În acest scurt timp am învățat lucruri noi. Am învățat să lucrez cu alte nouă persoane pe care nu le cunoșteam înainte, cu care am elaborat un frumos proiect într-un final. Nu a fost ușor, dar a fost ceva nou, pe care nu-l regăsești în orice stagiu de practică. În acest mod pot vedea şi managerii de pe departamentul respectiv cum te-ai descurcat, aportul si implicarea candidaților în proiect şi pe parcursul acestuia. Prin intermediul acestui proiect nu doar ca am cunoscut persoane noi, ci am si legat prietenii. La prezentarea proiectului am avut parte de o organizare frumoasă, într-o atmosferă lejeră, prietenoasă, care ne-a ajutat sa scăpăm de emoții si să fim relaxati. Recomand tinerilor doritori de a efectua un intership sa aplice la astfel de stagii, această experiență fiind una de mare folos!”

Tunaru Denisa

,,Salutare! Numele meu este Denisa Tunaru  sunt studentă în cadrul Facultății de Mecanică și Tehnologie, specializarea TCM, anul IV și doresc să împărtășesc cu voi trăirile din cadrul acestui proiect.  Recunosc că am venit cam reticentă la prima întâlnire cu colegii mei de echipă, ideea de a realiza un plan de afaceri în două săptămâni, alături de oameni pe care nu îi cunoșteam mi se părea imposibil de dus până la capăt, dar mi s-a demonstrat contrariul. În cadrul acestui proiect am lucrat alături de oameni devotați și implicați, am beneficiat de ajutorul  reprezentanților companiei ori de câte ori am avut nevoie de lămuriri sau informații. Au fost două săptămâni în care am învățat cât de importantă este comunicarea și lucrul în echipă, dar cel mai importat mi s-a demonstrat că atunci când vrei, totul este posibil.”

 

Ruxanda Negura

,,Implicarea mea în acest proiect a însemnat realizarea unui pas spre atingerea unui țel și anume cel de dezvoltare personală și profesională. M-am convins că lucrul în echipă nu e cel mai simplu și că succesul echipei depinde de munca și străduința  depusă de fiecare în parte.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.