În data de 24 mai 2018, Adient România a participat alături de Klaus Werner Iohannis, Preşedintele României şi alţi reprezentanţi importanţi ai industriei la Adunarea Generală ACAROM, eveniment dedicat industriei auto din România. Adient România a fost reprezentată de Dumitru Manea – Director Fabrică Bradu JIT, Dragoş GRIGORE – Director Fabrică Poiana Lacului şi Aurelian Dumitru – Country HR Manager România.

La workshop-ul despre Resursa umană, factor esenţial de progres în industria auto, Aurelian Dumitru, Country HR Manager România a făcut parte din panelul pentru învăţământul dual şi a prezentat perspectiva Adient asupra învăţământului dual şi a programului de internship Start Your Career.

Susţinem sistemul educaţional din România prin organizarea de clase de învăţământ dual pentru meseriile de care avem nevoie şi implicarea elevilor în activităţi specifice fiecărei meserii în parte.

Pentru mai multe detalii despre proiectul pilot organizat de Adient pentru promovarea învăţământului dual, accesaţi: http://jurnaldetata.ro/syc/reprezentantii-inspectoratului-scolar-judetean-prahova-in-vizita-la-adient-ploiesti/

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.