Oana TOFAN

Start Your Career @ Adient Trim Pitești

„Cele 6 luni petrecute în cadrul firmei Adient Trim Pitești reprezintă pentru mine un prim pas către viitoarea carieră

Experiența acumulată de-a lungul acestor luni, atât în cadrul departamentului Producție, cât și în cel de Logistică, va cântări enorm în fața noilor provocări ce vor urma în plan profesional. Apreciez foarte mult disponibilitatea și accesibilitatea persoanelor care m-au instruit pe tot parcursul stagiului. Cel mai mult am interacționat cu persoanele din cadrul departamentului Producție și pot spune că am făcut parte dintr-o echipă unită, care nu dă înapoi în fața noilor provocări, care luptă zi de zi pentru a obține rezultatele dorite și care știe să se bucure și să zâmbească pe lângă tot efortul depus. În cadrul stagiului am acumulat noi cunoștințe ce-mi vor folosi fără-ndoială în viitor.

Stagiul de practică “Start Your Career“ a reprezentat pentru mine oportunitatea de a dobândi noi cunoștințe și de a face un prim pas în cariera mea, iar satisfacția este una pe măsură!

Aceste 6 luni vor rămâne o amintire frumoasă în viața mea.”

Mădălina Alexandra POPA

Start Your Career @ Adient Trim Pitești

„Anii de facultate nu puteau trece fără a activa și într-o firmă ca student stagiar și așa a început povestea mea în cadrul multinaționalei ADIENT TRIM Pitești. În urma înscrierii în proiectul ”Start Your Career”, am fost selectată să particip în cadrul programului deintership, pentru o perioada de 6 luni în departamentele Calitate și Resurse Umane.

Proiectele pe care le-am realizat în timpul stagiului, ADIENT 20 și 1 Iunie, m-au ajutat să comunic cu persoane pe care nu le cunoșteam, să colaborez și să lucrez în echipă, dar și să capăt experiența necesară pentru a mă forma ca viitor angajat într-o organizație.   Vă mulțumesc că ați contribuit la formarea mea profesională, a fost o experiență minunată unde am avut de învățat lucruri noi și am experimentat diverse trăiri.”

Adriana Cristina Rizoaica

Start Your Career @ Adient Trim Pitești

„Pentru mine, a fi stagiar la Adient a fost o onoare și o experiență plăcută alături de toți cei de aici. În această perioadă am reușit să mă dezvolt atât pe plan profesional cât și pe plan personal, lucru ce a însemnat foarte mult pentru mine.

Am avut ocazia să lucrez cu oameni minunați care și-au rupt din timp pentru a-și împărtăși cunostințele cu mine și care m-au încurajat constat în ceea ce făceam. Am învățat ce înseamnă lucrul în echipă în adevăratul sens al cuvântului și totodată cum să primesc un feedback constructiv din care am reușit să învăț mai târziu.

De asemenea am avut ocazia să mă implic în diverse proiecte de voluntariat care au reprezentat un plus pentru mine.

Pe această cale le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, m-au susținut și m-au învățat lucuri pe care, înainte nici măcar prin gând nu imi trecea că o să le pot face vreodată. Recomand cu mare drag studenților să participe la acest program și îi sfătuiesc să fie cât mai deschiși, curioși și dornici de învățare, pentru că vor avea toată susținerea și implicarea echipei Adient în formarea lor profesională.

Așa că acceptă provocarea!”

  Adi out. Peace!✌

Start Your Career @ Adient Trim Pitești

„În urma unui concurs realizat prin intermediul platformei “Start Your Career – 2022” am reușit să obțin o poziție de stagiar în cadrul firmei Adient. În urma concursului am avut posibilititatea de a alege dintre două departamente, alegând să îmi desfășor internship-ul în departamentul Inginerie pentru 6 luni.

Pentru mine a fost o onoare să activez ca stagiar la Adient. În tot acest timp am reușit să îmi însușesc noi calități, am reușit să mă formez atât profesional cât și personal, am învățat ce înseamnă să lucrezi în echipă și cât de important este acest aspect. Am luat parte și în organizarea câtorva evenimente precum  “Adient 20”,  “1 Iunie” și am înțeles cât de importantă este  comunicarea și colaborarea inter-departamentală.

Chiar dacă internship-ul meu s-a termina mai devreme decât era stabilit, pot spune că acesta a reprezentat o rampă de lansare pentru viitorul meu profesional și sunt mai mult decât recunoscător pentru toate persoanele care au avut încredere și răbdare pentru a mă forma, a fost o experiență de neuitat pe care o să mi-o amintesc mereu și vă mulțumesc pentru asta.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.