Ogarca Alexandru este student la Facultatea de Mecanica, domeniul Inginerie industriala la specializarea Tehnologia constructiilor de masini.

A urmat stagiul de Internship in departamentul Manufacturing, prin programul “Start your Career” in cadrul companiei Adient JIT Craiova. Iata care sunt cuvintele lui:

„Experienta Adient a fost una inedita, am invatat foarte multe despre cum funtioneaza o fabrica JIT, procesul de fabricare al scaunelor si am deprins multe skill-uri noi.

Am fost inconjurat de oameni deosebiti, mai ales tutorele departamentului meu, cu care am colaborat foarte bine in proiectele primite. Colegii au fost receptivi si foarte primitori, fapt pentru care am ajuns sa lucrez in colaborare si cu alte departamente, cum ar fi Mentenanta, IT si Logistica. Multumesc conducerii Adient pentru oportunitatea oferita, oportunitate ce nu ar trebui sa fie ratata in calitate de student”

😊 Alexandru ne bucuram ca ti-am putut impartasi din experienta noastra si iti uram mult succes in dezvoltarea abilitatilor profesionale

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.