• Stanciu Laura ElenaLaura
  • Departament Calitate
  • Bradu Metal

 

Despre Johnson Controls am auzit când încă eram la școală. Matușa mea care lucrează și în prezent aici mi-a vorbit de multe ori despre companie.

După câțiva ani, când am hotărât să revin în Pitești (am facut facultatea in București) a aparut oportunitatea unui post la Johnson Controls Trim. Am trecut de un interviu, însă fiindcă m-am hotărât să fac masterul tot la București, știam că nu ma pot dedica în totalitate postului, așa ca mi s-a propus stagiul de practica “Start your career” .

Aici a început de fapt experiența Johnson Controls. N-am știut de vreo altă experiență anterioară a vreunui cunoscut, însă stagiul propus pentru departamentul de logistică m-a încântat. Masterul la care am aplicat este de asemenea pe Logistică Internațională.

Trecând la procesul de selecție, acesta mi s-a părut complex. Nu mă așteptam ca, dupa ce am fost anunțată că am fost acceptată pentru stagiu, să mai urmeze un proiect care să ne diferențieze, de fapt.

Proiectul care era un ‘business plan’ a fost complicat, dar și foarte motivant.

Cel puțin din perspectiva mea. Nu mai făcusem un plan de afaceri în facultate, si mai ales, chiar și teoretic, știam ce se întamplă de fapt, într-un departament de logistică.

A fost o experiență frumoasă și foarte folositoare, unde am avut șansa să arătăm ce știm de fapt. Proiectul a fost menit să îi evidențieze pe cei mai buni, dintre cei buni.

Așteptarile mele, după ce am trecut de proiect și interviu, au fost mari. Am început stagiul la Johnson Controls Metal, unde am fost foarte bine primită, am cunoscut fabrica cu ajutorul colegilor, de la care am invățat foarte multe.

Am văzut ce înseamnă de fapt, să lucrezi într-un departament de logistică, trecând de la nivel teoretic, la practic.

În această companie am cunoscut oameni competenți și dispuși să împărtășească din experiențele lor.

Din categoria ‘așa da’ eu aș aminti comunicarea care s-a creat între mine și colegi. Ei au fost foarte sociabili, iar eu m-am adaptat imediat.

Pot spune că la ‘așa nu’ e un sfat catre companie. Ar putea exista locuri mai multe pentru stagii de practică.

Sfaturi si trucuri: eu am stat foarte mult pe langa colegi, chiar dacă nu ințelegeam tot ce făceau, am prins anumite lucruri c- prescurtari în excel, prescurtari de taste .

Ca o concluzie, Johnson Controls a fost o experiență frumoasă, mi-am întărit percepția bună despre această companie și mă bucur că pot continua aici și după terminarea stagiului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.