• Iordache Gheorghe IulianIordache
  • Departament Logistică
  • Bradu JIT

 

Salut, numele meu este Iulian Iordache, stagiar în cadrul Departamentului Logistică din Adient Automotive JIT Bradu. În cele ce urmează vreau să vă prezint ce a însemnat pentru mine programul Start Your Career.

În momentul în care am aplicat pentru un stagiu in Johnson Controls nu știam nimic despre experiențele altora în cadrul companiei. Cunoșteam doar faptul că aceasta face parte din industria auto, avand două locații în Pitești (Bradu, respectiv Gavana). Cu toate acestea, am completat formularul și l-am trimis pe adresa de email afișata într-o postare pe site-ul Universității din Pitești.

Dupa ce am aplicat, prin ianuarie, am primit un email în care eram informat că am fost selectat pentru proiectul SYC 2016, fiind repartizat la Johnson Controls Metal. Emoțiile au fost destul de mari, nu stiam prea multe, ce se va intampla, cum va decurge acest proiect. La prima întalnire, am fost informați cam ce se dorește de la noi. Am făcut parte din echipa “Ametist” și împreună cu ceilalți colegi ne-am apucat de lucru, reprezentându-mi Departamentul Logistică în planul de înființare și organizare a unei socetăți comerciale. După finalizarea acestui plan, emoțiile au fost și mai mari întrucat trebuia prezentat în fața managerilor departamentelor, după care urmau interviurile. Am fost selectat in cele din urmă, ajungand stagiar al Departamentului Logistică, în Johnson Controls JIT Bradu.

Având experiența anterioară, în care am realizat un Business Plan, mă așteptam ca și în această locație să găsesc deschidere și întelegere din partea colegilor din departament. Și chiar așa a și fost. Toți colegii au încercat să-mi explice unde nu am ințeles.

Dacă ar fi să trec din nou prin aceeași experiență ce aș face diferit? Nu cred că-mi doresc să schimb ceva la această experiență.

Totul a decurs foarte bine, consider că am făcut echipă foarte bună alături de colegii din department.

  • Tips and tricks

Îi sfătuiesc pe toți cei care vor aplica pentru Start Your Career să aiba încredere, au ce să învețe într-o astfel de experiență, vor găsi deschidere în cadrul companiei și să întrebe atunci când nu ințeleg ceva, pentru că sigur vor primi răspunsuri.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.