Andreea Vișan – IT

Bună!

Numele meu este Andreea Vișan și sunt anul I la master, specializarea Tehnologii Informatice pentru Afaceri la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești. În prezent urmez stagiul de internship în departamentul IT, prin programul “Start Your Career”, în cadrul companiei Adient Trim Ploiești.

Această experiență mi-a îmbogățit cunoștințele, m-a motivat să învăț cât mai multe lucruri și să ies din zona de confort, toate acestea cu ajutorul celor doi colegi profesioniști, oameni foarte implicați în tot ceea ce fac. Pe această cale țin să le mulțumesc pentru răbdarea și implicarea acordată, și pentru șansa de a învăța din experiența lor. Nu în ultimul rând le mulțumesc tuturor persoanelor cu care am interacționat, am învățat câte ceva de la fiecare.

Pentru mine acest internship a fost o experiență plăcută în care am acumulat informații noi pe plan profesional dar și personal, aceasta reprezentând baza pentru cariera mea profesională.

 

Denisa Păun – Calitate

Bună!

Numele meu este Denisa-Gabriela Păun, proaspăt absolventă a Facultății de Inginerie tehnologică și management industrial din cadrul Universității Transilvania din Brașov și urmez stagiul de internship în departamentul Calitate din Adient Ploiești.

Această experiență m-a ajutat în îmbogățirea bagajului de cunoștințe. Am acumulat informații noi, am cunoscut persoane calde, minunate, profesioniste și dornice de a mă învăța și de a mă face să înțeleg ce înseamnă calitatea în adevăratul sens al cuvântului și le mulțumesc pentru deschiderea lor.

Pe mine acest internship m-a ajutat în dezvoltarea profesională și personală. A fost o oportunitate deosebită ce reprezintă un start pentru o carieră, un start de care ar trebui să beneficieze toți studenții.

 

Irina Ciubuc – Producție

Bună! 😊

Numele meu este Irina-Marina Ciubuc și sunt studentă în anul 2 la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, specializarea Resurse Umane, aflată în cadrul Universității din București.

Pentru mine, experiența din departamentul de Producție al companiei Adient Ploiești a fost una neașteptat de frumoasă. Fiind startul carierei mele, am avut foarte multe lucruri de învățat și pe această cale le mulțumesc tuturor celor care mi-au oferit sfaturi și indrumări pe parcursul programului. Am avut parte de o primire călduroasă de la cei ce aveau să-mi devină colegi pentru următoarele 6 luni, fiind dispuși să-și aloce timp pentru a mă ajuta de fiecare dată când întâmpinam probleme.

Au fost câteva luni pline de provocări din care am avut doar de învățat.

 

Elena Ioniță – Financiar

Bună!

Numele meu este Elena-Ioana Ioniță și în prezent urmez masterul în cadrul Academiei de Studii Economice din București, specializarea Contabilitate, control și expertiză. Din luna februarie sunt intern în departamentul Finanicar al Companiei Adient Trim Ploiești.

Mă bucur ca am ales să aplic la programul de Internship “Start Your Career”. Pe această cale am întâlnit o echipă de oameni deschiși și răbdători, care m-au primit cu brațele deschise. Am acumulat informații noi, descoperind o altă latură a contabilității față de ce am învățat în facultate.

Colegelor mele le sunt recunoscătoare pentru suportul acordat, răbdarea pe care au avut-o de fiecare dată și pentru tot ce m-au învățat în aceste 6 luni.

 

Gabriela Stan – Tehnic

Bună!

Mă numesc Stan Gabriela și sunt studentă în anul întâi de master la Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București pe specializarea Managementul mediului și dezvoltare durabilă.

M-am alăturat echipei Adient Trim Ploiești ca intern prin programului “Start Your Career” în departamentul de Inginerie.

În cadrul acestui internship m-a motivat dorința de a învăța ceva nou, ceva practic, posibilitatea de a-mi putea folosi cunoștințele și în același timp să le îmbin cu cele acumulate; de asemenea doresc să mulțumesc echipei Adient care m-a ajutat în acest sens.

Acest internship a fost pentru mine o experiență benefică care mi-a oferit șansa de a-mi testa capacitățile într-un mediu organizat.

 

Diana Mihaela Ion Oancea – Administrativ/HSE

Bună! 😀

Ion-Oancea Diana este numele meu și urmez stagiul de internship din cadrul programului ”Start Your Career”, în departamentele Administrativ/HSE. Am absolvit Facultatea de Asistență Socială din cadrul Universității din București, iar pentru master, am ales specializarea de Comunicare și Mediere în Conflicte Sociale a Universității de Vest din Timișoara.

În acest program de internship, mi s-a oferit posibilitatea de a observa modul de lucru într-o companie multinațională, de a mă dezvolta și de a învăța lucruri noi și folositoare din mai multe arii. În plus, am reușit să fiu mai organizată și să înțeleg ce înseamnă munca în echipă.

Fac parte dintr-o echipă dinamică și veselă care mă ascultă, mă susține și mă ajută în orice situație. Vreau să le mulțumesc și totodată să le spun că apreciez foarte mult timpul și răbdarea pe care au avut-o cu mine. Acest internship este o experiență încurajatoare și benefică pentru mine, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.