Vicențiu Soare – IT

Salut!

Vicențiu Soare este numele meu și urmez stagiul de internship în departamentul IT din cadrul programului ”Start Your Career”. În prezent sunt masterand la specializarea Tehnologii Informatice pentru Afaceri din cadrul Universității Petrol Gaze Ploiești.

La primul contact cu multitudinea proceselor desfășurate în companie m-a cuprins un sentiment de copleșeală, sentiment care a fost ușor de doborât cu ajutorul celor doi super profesioniști, colegi, oameni din departamentul IT. Pe această cale țin să le mulțumesc pentru rabdarea acordată, și pentru șansa de a învăța din experiența lor profesională, care nu este deloc de neglijat.

Consider că experiența acumulată pe parcursul celor 6 luni reprezintă startul de care ar trebui să beneficieze fiecare student sau proaspăt absolvent aflat la început de carieră.

Cătălina Lupu – Calitate

Bună! ????

Mă numesc Alexandra Cătălina Lupu, sunt anul I la master, specializarea Managementul sistemelor microeconomice din cadrul Universității Petrol-Gaze Ploiești și urmez stagiul de internship în compania Adient Ploiești, în departamentul Calitate.

Consider că experiența în cadrul companiei mi-a îmbogățit cunoștințele și mi-a pus bazele unei viitoare cariere în departamentul Calitate, am cunoscut oameni profesioniști, prietenoși, dispuși să își aloce din timpul lor pentru a mă învăța și a înțelege ce inseamnă, de fapt, calitatea. Pe această cale țin să le mulțumesc colegilor mei pentru răbdarea și suportul acordate de fiecare dată.

Am văzut ce înseamnă un mediu de lucru într-o multinațională de succes. Adient mi-a adus un plus atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Drept urmare, recomand tuturor să aplice la acest program: “Start Your Career” este o oportunitate foarte mare, având în vedere dezvoltarea personală și profesională de care am avut parte.

Andreea Ștefan – Producție

Bună!

Numele meu este Andreea Ștefan și în prezent sunt studentă la master în cadrul Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică dar și intern în cadrul departamentului de Producție, ca urmare a aplicării pentru programul de Internship ”Start Your Career” al Companiei Adient Trim Ploiești.

Mă bucur că pot face parte dintr-o echipă de oameni profesioniști, energici și deschiși. Am acumulat informații noi, am putut înțelege ce înseamnă munca în echipă și cum să te organizezi eficient, ajutându-mă astfel să mă dezvolt mai bine atât pe partea personală cât și pe cea profesională.

De asemenea, aici am găsit un colectiv minunat cu oameni dornici să-ți ofere răspunsuri și să te îndrume atunci când ai nevoie. Pot spune că a fost o experiență frumoasă și mă bucur că am putut face parte din acest program, constituind astfel startul în cariera mea profesională.

Diana Dogaru – Logistică

Bună! ????

Numele meu este Dogaru Diana-Maria, proaspăt absolventă a Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului , din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Curiozitatea față de Logistică m-a adus ca intern în cadrul Programului “Start Your Career”, în compania Adient Trim Ploiești.

Pot spune că internship-ul la Adient Ploiești reprezintă un pas important în cariera mea, dar și a oricărui tânăr la început de drum, deoarece îți deschide noi oportunități, te ajută să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Țin să le mulțumesc colegilor din departamentul de Logistică, care m-au primit cu căldură și m-au considerat colega lor încă din prima zi. Fără ei nu puteam să  descopăr tainele logisticii și nici să capăt o experință atât de frumoasă. Pe lângă profesionalismul de care au dat dovadă, pot spune că sunt dornici și deschiși să te învețe tot ce este necesar pentru a profesa într-o carieră în domeniul logisticii.

Mi-a făcut o deosebită plăcere să fiu colega lor în tot acest timp și de fiecare dată când voi fi întrebată despre acest program îl voi recomanda cu drag, deoarece te ajută să-ți depășești limitele, iar fiecare zi este o provocare.

Teodora Bulău – Resurse Umane

Salutare!

Numele meu este Teodora-Maria Bulău și sunt absolventa facultății de Sociologie și Comunicare din cadrul Universității Transilvania din Brașov, specializarea Resurse Umane. Actualmente sunt masterandă în cadrul aceleiași facultăți la programul de studii Gestiunea și Dezvoltarea Resursei Umane.

Programul ”Start Your Career” din cadrul Adient a fost un pas mic pentru omenire, dar un pas mare pentru cariera mea în domeniul resursei umane. Am fost surprinsă într-un mod plăcut să văd că pot lucra cot la cot cu oameni profesioniști, care dau tot ce au mai bun pentru creșterea organizației. Pe această cale vreau să mulțumesc colegilor din departament atât pentru tot suportul acordat, cât și pentru faptul că m-au primit cu brațele deschise în echipă.

Pentru mine acest internship a fost o provocare căreia i-am făcut față cu succes și reprezintă baza de care aveam nevoie pentru a avea în viitor o carieră de succes, în Resurse Umane.

Daniel Ilie – Tehnic

Salut!

Mă numesc Daniel, și urmez masterul în cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești, specializarea Inginerie Chimică Asistată de Calculator pentru Rafinării și Petrochimie. Din luna martie fac parte din programul „Start Your Career” în cadrul companiei Adient Trim Ploiești, în departamentul de Inginerie.

Pot spune că fac parte dintr-o echipă profesionistă și cu oameni primitori și prietenoși, astfel fiind un mediu foarte plăcut de a te integra și dezvolta. 

Acest internship este pentru mine o experiență benefică atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, oferindu-mi șansa de a-mi testa capacitățile într-un cadru organizat.

 

Dragoș Galion – Logistică

Salutare!

Numele meu este Galion Ionuț-Dragoș iar în prezent sunt student al Facultății de Management din cadrul Universității S.N.S.P.A. și unul dintre norocoșii ce au făcut parte din programul Start Your Career, din cadrul  companiei Adient Automotive Ploiești.

Acest internship mi-a oferit oportunitatea să explorez în detaliu, îndrumat de o echipă de profesioniști, întregul proces logistic ce stă în spatele actitivății de producție.  Am fost impresionat de nivelul ridicat de implicare și dedicarea de care colegii din cadrul departamentului de Logistică au dat dovadă de-a lungul celor 6 luni petrecute împreună. Pot spune că în urma acestui internship plec cu noi abilități de comunicare, analiză și deducție, dar și cu dorința de a urma o carieră în domeniul logistic.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.