Mihaela Dincă

Numele meu este Mihaela Dincă și din luna mai 2018 urmez un stagiu de internship în cadrul departamentului Administrativ al companiei Adient Trim Ploiești. Momentan, pot spune că a fost cea mai bună alegere având în vedere că am dobândit noțiunile de bază ale unei multinaționale care mă vor ajuta, cu siguranță, pe viitor. De asemenea, tot ce am învățat datorez coordonatoarei mele și nu numai, întrucât toți colegii din companie mi-au oferit sprijin și au avut răbdare să-mi explice de fiecare dată când am avut nevoie. Pot spune că experiența din cadrul acestui internship este un pas important în cariera mea, deoarece am colaborat cu toate departamentele din cadrul companiei, iar acest lucru mi-a oferit o imagine de ansamblu a tot ceea ce înseamna lucru în echipă.

De asemenea, de-a lungul acestui internship am participat la diferite activități, precum Ziua Porților Deschise, primul meu proiect la care am participat și care mi-a oferit posibilitatea sa aflu toate detaliile  despre un proiect atât de amplu și să-mi cunosc colegii în afara programului de lucru. A fost o experiență frumoasă, am cunoscut oameni minunați, care mi-au acordat încrederea lor și mi-au oferit toată înțelegerea de care aveam nevoie la început de drum.

 

Amalia Pantentașu

Mă numesc Amalia Patentașu, iar din luna iunie 2018 desfășor primul meu internship în departamentul financiar al companiei ADIENT AUTOMOTIVE. Adient reprezintă punctul meu de plecare către o carieră profesională de succes. Mă simt onorată să particip la acest program de internship deoarece mi-am creat o exeriență profesională pentru viitor, am învătat de la teorie, limbaj profesional și ce înseamnă o multinațională de succes, până la așteptările pe care le are angajatorul față de un viitor angajat. Înca de la începutul stagiului de practică, coordonatorul meu mi-a stat la dispoziție pentru orice întrebare sau neclaritate. M-am integrat într-un colectiv frumos, organizat, profesionist care a înțeles că sunt la început de drum și care a avut rabdarea necesară pentru a-mi explica tot ceea ce am de făcut.

Unii ar spune că Adient este ca orice altă companie, dar nu este așa, aici găsești oameni care vin la job cu zâmbetul pe buze, oameni care sunt dispuși să te asculte, să te ajute și să te învețe. Recomand celor care au posibilitatea de a se înscrie în Adient într-un internship să o facă, pentru că este o experiență frumoasă și benefică pentru o viitoare carieră profesională.

 

Raluca Platon

Numele meu este Raluca Platon. Urmez masterul în cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești și sunt intern de 4 luni în cadrul departamentului Calitate în fabrica Adient Trim Ploiești, prin intermediul programului Start Your Career. Fiind prima mea experiență de acest gen, am venit aici timidă și cu gândul că oamenii care lucrează într-o companie mare și de renume sunt sobri. Din contră! Am cunoscut oameni veseli, dar profesioniști în același timp, care m-au făcut să trec foarte ușor peste timiditate, m-au învățat și mi-au explicat despre mersul lucrurilor cu răbdare și claritate, m-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie.

Am învățat foarte multe lucruri, atât pe plan profesional cât și personal. Lucrând în departamentul Calitate, atenția la detalii mi s-a dezvoltat. ???? Cu toate acestea, tot mai am foarte multe de învățat și sunt foarte încântată de faptul că pot face acest lucru într-un mediu plăcut, armonios, cu oameni foarte bine pregătiți.

 

Cosmina Ciulei

Numele meu este Cosmina Ciulei și sunt anul I la master, specializarea Strategii în Afaceri Internaționale din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Începând cu luna mai 2018, mi s-a oferit oportunitatea să fac parte din programul de internship al Adient Automotive Ploiești, departamentul Resurse Umane.

La început, nu știam foarte multe detalii despre ceea ce urmează să fac sau ce tipuri de persoane urmează să cunosc, iar în prima zi am fost foarte emoționată și ușor înfricoșată de gândul că voi lucra la o capacitate și un volum uriaș, însă am avut norocul ca oamenii pe care i-am întâlnit aici să fie înțelegători, deschiși și dornici de a împărtăși din propria experiență.

 

Petrică Voiculeasa

Mă numesc Petrică Voiculeasa și sunt student al UPG Ploiești, Facultatea de Automatică și Calculatoare, iar în prezent urmez un stagiu de internship în cadrul departamentului Tehnic al companiei ADIENT Ploiești.

Experiența zilelor petrecute aici a fost una placută pentru mine. Am fost impresionat încă din prima zi de primirea calduroasă a colegilor și de mediul de lucru relaxant. Am învățat o mulțime de lucruri noi și am fost surprins de răbdarea de care au dat dovadă colegii în a-mi explica orice nelămurire. Acest internship a fost pentru mine ceva cu totul nou și am avut de învățat pe toate planurile.

 

Adrian Dumitru

Internship-ul în cadrul companiei Adient a fost unul dintre cei mai importanți factori ai dezvoltării aptitudinilor profesionale, prin prisma proiectelor importante la care am participat, cât și un factor de îmbunătățire a abilităților de comunicare, făcând parte dintr-o echipă prietenoasă.

Cunoștințele pe care le-am cumulat, alături de valorile Adient, au facut din acest internship o experiență de neuitat.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.