Victoria Donțu

Încă de pe băncile Universității îmi doream mult să lucrez și să descopăr ramura de activitate care mi se potrivește pe plan profesional. Când am aflat despre programul Start Your Career, am aplicat fără ezitare și cu mult entuziasm pentru ceea ce avea să mi se întâmple. Când am intrat în echipa Safir pentru concursul de selecție simțeam adevărate emoții, din puternica dorință de a fi acceptată. Pe deplin fericită am fost atunci când m-a sunat Magda și mi-a zis că am fost acceptată ca stagiar în departamentul Logistică/IT.

Pe tot parcursul stagiului am avut parte de colegi deschiși și dispuși să mă ajute și să-mi arate toate „secretele’’ profesiei. Chiar m-au susținut în toate pragurile pe care le-am avut de trecut în afara internship-ului. Când am început stagiul mi s-a părut totul complicat, dar după ce mentorii m-au instruit și m-au implicat în această horă, am realizat că totul se învață cu ajutorul unei echipe și că este plăcut să contribui la un proces din cadrul fabricii. Acest stagiu reprezintă pentru mine nu doar un punct forte din CV, ci și o experiență forte în urma căreia am căpătat cunoștințe și aptitudini pe plan profesional. Mă simt norocoasă, căci anume în ADIENT, surcursala JIT BRADU am făcut primul pas spre carieră și am înțeles în ce domeniu mi-ar plăcea să activez.

Recomand oricărui student să iasă din zona de confort și să participe la programul Start Your Career, pentru că vor avea o oportunitate frumoasă de a se familiariza cu toate nuanțele meseriei.

Doina Isac
Numele meu este Doina “studenta de la HR” și am avut parte în Adient de 6 luni pline de “cadouri”.

Aici am activat în cadrul Departamentului de Resurse Umane, loc pe care mi l-am dorit nespus de mult, din prima zi când am păşit în companie.

Să faci parte din echipa Adient este un lucru minunat. E compania care îţi oferă oportunităţi de-a dreptul unice, unde ai posibilitatea să te dezvolţi, să-ţi atingi scopurile şi să înveţi cât mai mult din toate domeniile.

Pentru mine acest stagiu de practică a reprezentat mai mult decât o nouă rubrică în CV. Am avut parte de o experienţă plăcută, în urma căreia am dobândit cunoștințe noi și am descoperit aptitudini pe care nici nu credeam că le posed, am întâlnit oameni demni de admiraţie, de la care am învățat multe. Această experienţă a fost una însemnată pentru mine, deoarece Adient contribuie mult la formarea unui viitor specialist. Am rămas cu o impresie bună atât despre organizaţie, cât şi despre oamenii care activează în ea.

Mi-a plăcut pentru că domeniul în care mi-am desfăşurat stagiul este unul dinamic, cu activități diversificate. Personal mă declar mulțumită de perioada în care s-a desfășurat practica, astfel că nu pot să spun că ar fi existat puncte slabe. Mi-aș dori chiar să mai repet această experiență, datorită căreia reușești să-ți găsești răspunsul la multe întrebări și să înveți lucruri benefice pentru viitorul tău.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.