Victoria Donțu

Mă numesc Victoria şi vreau să vă povestesc despre Start Your Career.

Acest proiect a avut un impact puternic asupra mea, căci nu știam dacă o să fiu acceptată. Pe tot parcursul proiectului emoțiile puseseră stăpânire pe mine, deoarece dorința de a face stagiul la ADIENT era foarte mare.

Datorită acestui proiect, mi-am demonstrat încă o dată că pot să fac față stresului și să duc sarcinile mele la bun sfârșit. Mi-am dat seama că este foarte greu să lucrezi într-o echipă, unde persoanele au scopuri diferite. Sunt bucuroasă că am participat la un astfel de model de recrutare, pentru că m-am împrietenit cu persoane minunate (țin legătura și acum cu ele) și am avut o experiență interesantă ce s-a încheiat frumos!

 

 Laurențiu Ionuț Buciuc

La prima şedinţă am fost puţin confuz, neştiind ce presupune un business plan. Insă consider că am avut norocul să fiu într-o echipă frumoasă,

Chiar din prima întalnire de proiect mi-am dat seama că la final o să iasă ok. De asemenea, am primit nişte sfaturi foarte utile din parte doamnei Maria Pricop, tutorele nostru. Pe parcursul proiectului şi întâlnirilor noastre, ca şi echipă, ne-am apropiat unul de celălalt şi munca a devenit mai productivă, facând ceva cu plăcere.

Consider că datele primite pentru realizarea proiectului au fost suficiente, iar condiţiile puse la dispoziţie de către Adient au fost mai mult decât ok. În timpul prezentării proiectului a fost o atmosferă caldă.

In concluzie a fost o experienţă frumoasă, care din fericire pentru mine s-a terminat cu un stagiu de internship de 6 luni de zile.

 

 Alexandru Ionuț Rădulescu

Am făcut parte din echipa RUBIN, din cadrul JIT BRADU. Pentru mine a fost o provocare, nu am mai fost implicat în proiecte cu un impact atât de mare.

La început m-am speriat însă, dupa puţin timp, lucrurile s-au lămurit, fiind ajutat foarte mult de către echipă şi de către îndrumătorul nostru, doamna Maria Pricop.

Consider că prezentarea proiectului a fost un real succes în ceea ce priveşte dezvoltarea mea profesională.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.