• Bădiceanu Roxana Marianabadiceanu
  • Departament Logistică
  • Bradu JIT

 

Despre departamentul unde mi-am desfășurat stagiul de practică aflasem că o să fiu primită foarte bine, că este o echipă frumoasă de la care o să invaț multe lucruri și așa a și fost.

Când am primit mail-ul că am fost selectată să particip la proiectul prin care va urma sa fim selectați, am fost foarte bucuroasă și am încercat să fac, atât partea mea de proiect cât și să-mi ajut unii colegi din echipă pentru a avea un proiect foarte bun deoarece îmi doream  mult sa obțin acest stagiu.

Eu auzisem de la un fost coleg de facultate care a facut stagiul tot la JIT că este o echipă în care o să mă simt bine și că după aceea o să îmi mai doresc să lucrez acolo, dar în același timp aveam și emoții deoarece aflasem de la alți colegi care faceau stagiu în alte companii că nu au fost primiți tocmai bine. În final am ajuns la concluzia că fostul meu coleg avea dreptate și m-am simțit foarte bine în cele șase luni petrecute alături de echipa din logistică. Dacă ar fi să trec din nou prin aceeași experientă nu aș face nimic diferit, consider că acest stagiu este cu adevărat un start in cariera mea.

Îi sfătuiesc pe toți cei care vor să participe la un stagiu de practică in Johnson, să încerce cu încredere deoarece vor învăța multe lucruri și chiar o să fie un start în cariera lor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.